Обединеното кралство и Франция може да допринесат за изграждането на европейски

...
Обединеното кралство и Франция може да допринесат за изграждането на европейски
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ядрен щит, ядрени оръжия в космоса, ядрени отношения в сглобката

Обединеното кралство и Франция може да допринесат за построяването на европейски нуклеарен щит, ако Доналд Тръмп още веднъж стане президент на Съединени американски щати - допусна немският финансов министър.

Съединени американски щати са уведомили Конгреса и европейските си съдружници за нови разследващи данни за съветския нуклеарен капацитет - в космоса. Има ли го? и Какво съставлява?

" Ядрени " връзки показват в " сглобката " у нас. Денков разгласи внимателно, че ГЕРБ лъже, че няма министри, Борисов упрекна ПП-ДБ, че си " шушука " с Българска социалистическа партия, а Петков иронизира Борисов.

Но нищо - на този декор българите не желаят нови избори. Нищо, че не харесват кабинета.

А пипалата на Нотариуса, към този момент мъртвец, оказа се, са достигнали и непознати жители.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР